Minor Makerslab electronics project

 Water equals current For this project we try to visualize and learn how currents is working. The project is made for children between five and eight. The purpose is to make children learn the basics of electronics. This is a list of the things the children learned after they made the exercise: To make current…

Read More

Foto’s Zomer 2018

De heerlijke zomer van 2018. #bootlife

Read More

Golden Dot Award ParApp

The Golden Dot Award is een award-show georganiseerd door CMD, waar de beste school projecten van dat jaar in de spots worden gezet. In 2018 is het team van ParApp genomineerd. Hieronder staat nog een keer het project uitgelegd. ParApp  

Read More

Poster Import

Een aantal posters die ik voor Import Mokum heb gemaakt. Mijn doel in een poster is proberen de informatie zo snel mogelijk over te brengen. Daarna moet er een aandachtstrekker in zitten. Ten slotte moet de overige informatie goed verwerkt worden.

Read More

Import graffiti timelaps

een korte timelaps van de broer/zus dag van het dispuut Import Mokum.

Read More

StreetApp

Dit is de nieuwe Streetlab StreetApp. Volledig zelf gemaakt in 6 weken. Voor de app zie: https://oege.ie.hva.nl/~verstej005/streetapp/menu.html het is een app dus hij scaled het beste op mobiel en tablet.

Read More

Zelfprotret

Deze week heb ik aan mijn portfolio gewerkt door een filmpje over mijzelf te maken.

Read More

Reservoir Bond Trailer

de avv van deze week voor av was een trailer maken. Ik heb reservoir dogs en bond samen gevoegd tot een grote actie volle trailer.

Read More