Wat is Feel Jest?

In deze blog zal ik uitleggen hoe ik het brand Feel Jest heb gecreëerd. Het is een reflectie van wie ik zelf ben, wat ik wil uitstralen en hoe ik wil werken. Het bedrijf is nog jong en er zal ongeacht nog veel aan mijn brand gaan veranderen. Dit is in ieder geval waar het begon.
De naam Feel Jest is ontstaan omdat ik de Initialen JF geweldig mooi vindt. Dus de zoektocht naar woorden met F en J begon. 

Feel Jest klonk helemaal zoals het zou moet zijn. Nu kwam de moeilijke stap, de associaties die ik had verbinden aan dit nog nietszeggend woord. De eerste techniek die ik hiervoor gebruikte was The Golden Circle door Simon Sinek. 

Waarom Feel Jest 

 • Mensen helpen om ideeën op een duidelijke en visueel interessante manier tot leven te brengen.
 • De klant enthousiast te maken en hem gaan activeren om actie te ondernemen.
 • Dit wil de klant met mijn opdrachtgever doen omdat de gebruikers ervaring het beste is. 

Hoe Feel Jest 

 • Leer elke dag wat nieuws en blijf nieuwsgierig 
 • Sport en beweeg elke dag
 • Be your best! (vooral voor eerste indrukken) 
 • Lever pas iets in als je er echt tevreden mee bent
 • Maak elke dag een Top 3

Wat Feel Jest

 • Opdrachtgevers die na een jaar nog steeds trots zijn op het werk. En die graag terug komen. 
 • Mensen die echt met aandacht luisteren naar mijn mening en adviezen. 
 • Een tijdlijn van werk dat alleen maar beter en beter wordt. 

Brand eye 

Een brand eye is bedoeld om een coherent en visueel portret van een merk te begrijpen. Het wordt gebruikt om te kijken wat een merk belangrijk vindt. In de kern van de brand eye zitten de ambitie van
Feel Jest. Ook wel de essentie van het bedrijf, wat willen ze bereiken. In de middelste
ring staan de waarde van het bedrijf. Aan de uiterste zijde staat hoe Feel Jest hun
waarden laat zien.

Missie 

In mijn werk staat uw wens centraal. Samen gaan wij op zoek naar de content die uitstekend bij u en uw klanten past. Informatie duidelijk en visueel aantrekkelijk maken staat daarbij centraal. U trots? Feel Jest geslaagd.

Visie 

To make every product and everyone Feel Jest!

Vision = Someday
Mission = Every Day

The Marketing Blender